وی افزود: موقعیت کشور مالزی در آسیای شرقی و اشتراکات مذهبی و فرهنگی، به ویژه اشتراکات این دو کشور در حوزه محصولات حلال این فرصت را در اختیار فعالان صنفی ایران قرار میدهد تا در جهت صادرات و عرضه محصولات خود در بازارهای مالزی و همچنین ارزآوری برای کشور نهایت استفاده را داشته باشند.
به گفته رئیس اتاق اصناف ایران طبق آمارهای موجود مالزی سریعترین نرخ رشد جمعیت را در جهان داشته و این قابلیت را دارد که با برقراری تجارتی دو طرفه، نیازهای هر دو کشور از طریق صادرات و واردات تأمین شود.
وی بر ضرورت توسعه تجارت بیواسطه میان دو کشور ایران و مالزی تأکید و اظهار امیدواری کرد که ماحصل این نشست فرصتسازی و بسترسازی برای توسعه فعالیتهای فعالان اقتصادی دو کشور باشد. در پایان مقرر شد جهت تسهیل روابط تجاری دو طرف کارگروهی متشکل از معاونت اقتصادی و برنامه ریزی اتاق اصناف ایران و اتحادیه های ذی ربط و نمایندگانی از سفارت مالزی تشکیل شود و بهره برداری از نمایشگاه حلال مالزی با هدف تحقق اهداف مدنظر در دستور کار قرار گیرد.
در همین راستا و با هدف همسویی با اهداف و سیاستهای کلان اقتصادی کشور، شرکت نمایشگاه بین المللی استان اصفهان برای چهاردهمین سال متوالی برپایی پاویون ملی ایران در "بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت حلال مالزی MIHAS 2024" که در تاریخ 27 لغایت 30 شهریورماه 1403 برگزار خواهد شد را در دستور کار دارد و از کلیه فعالان اقتصادی، تولید کنندگان و صادرکنندگان کشور برای مشارکت در این نمایشگاه دعوت به عمل می آورد.
کسب اطلاعات بیشتر : 09134083082 - 09129479265
تاریخ انتشار :
1403/5/23